Quito – Dag 05 og 06

Det er rett og slett ikke så mye å skrive om disse to dagene. Dag 5 var hviledag. Den brukte jeg til å traske rundt i byen. Jeg valgte de minst interessante delene denne gangen. Siden jeg knapt tok bilder, deler jeg et par bilder fra dag 3.

El Panecillo

 

La Basilica

 

Dag 6 var litt mer interessant. På planen står to løpeøkter. Én på morgenen og én litt senere. I realiteten ble det egentlig på formiddagen og en del senere. Det viktigste var at jeg fikk trent. Den første økta var tung. Startet med motbakker. Ganske varmt. Trodde det var 17, men var visst 22 (grader). Varme og høyde er dårlig kombo. Måtte gå. Liker ikke å gå. Så jeg løp til jeg måtte gå igjen.

 

Etter lunsj vandret jeg til en bydel med mye graffiti. Interessant, og litt creepy. Jeg overlevde.

Graffiti i La Floresta

 

Graffiti i La Floresta

 

Det e bare litt creepy

Økt to foregikk i sone 1 (pratetempo) og sone 2. Løp i en park, sammen med mange andre. Pratet ikke med noen. Vi bare så på hverandre. Helt greit det. Siste del av økt ville jeg teste meg selv litt. Dro opp tempoet de siste 790 metrene. Det interessante her var at jeg følte jeg var i sone 3 (i korte trekk er dette terskel), men jeg var ikke i nærheten av sone 3. Det kan være flere faktorer her, men interessant nok til at jeg må undersøke dette nærmere. Det kan være nyttig erfaring å ta med seg til Kilimanjaro.

 

Det fine med denne turen, er at jeg ikke kjenner noe til høydesyke. Jeg sover, spiser og puster godt.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg