Utradisjonelle valg på fjelltur

Etter rolig dag på onsdag, til tross for klatring på utradisjonelle steder (se forrige blogginnlegg), var jeg tilbake på kjøret (treningen, altså) torsdag. Både mølla og jeg fikk kjørt oss med 5×5 intervall, i sone 3 og 4 (sjekk dette innlegget for en kort innføring i sone 3 og 4: https://fjelltoppen.blogg.no/stjerna-pa-badet.html ). 5×5 betyr 5 minutter med innsats, 5 ganger. Pausen mellom innsatsen skal være på 2-3 minutter.

I går stakk jeg til fjells igjen. Denne gangen ble det 10 km med truger. Som vanlig tar jeg litt utradisjonelle valg:

Viser meg for Tromsø

 

Det var kaldt, veldig kaldt. Det var nok rundt 8-10 minus på toppen +  en del vind (effektive mellom minus 15-20). Så jeg antar jeg ikke ser tissen min på et par dager. Du vet, ting krymper… Hvis du leser videre, og helt ned, vil du få deg et lite bonusbilde (eller, bonus og bonus). Men jeg advarer. Ikke alle er komfortable med sånn utsikt… I mellomtiden serverer jeg deg et flott bilde av en gammel mann og et flott(e) fjell.

Mann (til høyre) og Hamperokken (til venstre)

 

I går var det litt tungt, ikke bare fordi jeg skulle blotte meg for Tromsø, men fordi jeg var sliten og stresset. Har snart kjemieksamen – og det tærer! I dag skal jeg på ny fjelltur – denne gangen med ski. Det blir vel ikke blotting i dag. Må unngå å havne i søkelyset.

Før jeg runder av skal jeg servere et par bonusbilder. Advarer mot det siste!

Det ser alt annet enn normalt ut, men her har jeg akkurat hoppet ned fra varden, og gjør klar for å løpe til andre siden for å kle på meg.

 

Det blåste bra…..

 

Siste bonusbilde:

Må jo kle på meg, og jaggu ble det knipset et bilde…
0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg